ADVIES | Persoonlijk & Meedenkend

Wanneer je met een vraag bij ons aanklopt, vinden wij het interessant om allereerst jouw idee te horen. Het leukste vinden wij om het idee zo intact mogelijk te laten en de communicatie en vormgeving daarop aan te laten sluiten. Toch willen wij ook actief meedenken over mogelijkheden en verder advies geven op het gebied van een website, logo-ontwerp of een mogelijke social media campagne.

WEBSITES | Eigentijds & Toegankelijk

Al jaren gebruiken we met veel plezier WordPress om de uitstraling van een bedrijf of klant op een website terug te laten komen. Wij werken graag met thema’s en zogenaamde page builders, waarmee pagina’s op een overzichtelijke en moderne manier opgemaakt kunnen worden. En terwijl wij creatief aan de website werken, koppelen we dit ook weer aan jou terug: wat vind je er tot nu toe van? Wanneer je nog niet bekend bent met WordPress, kunnen we je een korte training geven zodat je daarna ook zelf met je website aan de gang kunt.

DESIGN | Creatief & Visueel

Naast web design kunnen wij je ook helpen op het gebied van grafische vormgeving. Hierin zijn we heel breed: het vormgeven van een magazine, het stijlen van visitekaartjes of het ontwerpen van een huisstijl. Ook flyers of folders kunnen we ontwerpen. Comunicazione kent genoeg goedkope drukkers zodat de kosten beperkt blijven. En wanneer de opdracht nog meer expertise vereist, kennen we altijd wel mensen om naar door te verwijzen.

SOCIAL MEDIA | Online & Marketing

Wij krijgen ook verzoeken om een campagne via social media op te zetten. Met de advertentietools van Facebook kun je heel gericht een bepaalde doelgroep benaderen. Dit kan zijn om meer likes te verkrijgen voor jouw Facebook-pagina, of om meer bezoekers naar je website te trekken. We zijn zelf dol op social media en delen deze kennis graag met je door middel van een cursus.

Bekijk ons portfolio om precies te kunnen zien welke klanten en ervaring wij hebben!