Introductie

Nadat Mounir Samuel voor de tweede keer de El Hizrja Literatuurprijs had gewonnen en er ook twee boeken van hem op de markt waren gekomen, werd het hoog tijd om een eigen website te lanceren. De website moest strak zijn en nadruk leggen op beeldmateriaal. Het logo bestaat simpelweg uit zijn naam in een chique lettertype.

Overig promotiemateriaal

Voor de website hebben we een aantal banners ontworpen, gebaseerd op zijn boekomslagen. Voor Zonder Verhalen Kan Ik Niet Leven hebben we daarnaast ook een promotieposter ontworpen.

Promotievideo

Voor Mounir Samuels nieuwe boek “Mozaïek van de Revolutie” hebben we verschillende promotiematerialen ontwikkeld. Van Uitgeverij De Geus kregen we de opdracht om een boektrailer te ontwikkelen om de online promotie van het boek te ondersteunen. Een filmpje kan gemakkelijk gedeeld worden met anderen en roept hopelijk ook interesse op voor het boek. We hebben beelden gebruikt van tv-uitzendingen waarin Mounir Samuel was te zien, aangevuld met beelden van YouTube. In het filmpje moesten zowel de optimistische kant van de revolutie als de negatieve kant belicht worden. Het onderstaande filmpje is het eindresultaat: