Goedendag,

Welkom bij Comunicazione! Ik ben Roëlle de Bruin-Boonstra, communicatie professional, maar in het dagelijkse leven studeer ik Pedagogische Wetenschappen in Utrecht. Hoewel ik dol ben op mijn studie, ben ik ook op andere gebieden graag actief. Zo schrijf ik sinds 2013 online op mijn eigen weblog over reizen en lifestyle. Daarnaast werk ik bij een onderwijsbureau en ben ik tekstschrijver en autodidact fotograaf.

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in andere culturen, kinderen, schrijven, knutselen en creatief bezig zijn. Ik ben een dochter van de 21e eeuw. Ik ben van alle markten thuis en doe graag allemaal verschillende dingen. Vroeger was deze veelzijdigheid ook al erg zichtbaar. Op de middelbare school was ik redactielid van de schoolkrant maar was ik tegelijkertijd ook druk met de jaarlijkse musical. Ook nu ben ik actief in mijn kerkgemeente bij de kind commissies en het gemeente magazine terwijl ik bij mijn studievereniging juist meer inhoudelijk werk verricht.

Bij Comunicazione merk ik dat ik mijn creatieve ei kwijt kan en tegelijkertijd mijn ervaring met online media kan inzetten. Helemaal omdat ik al een tijd bekend ben met tekstschrijven, websites en social media. Webdesign is enorm leuk om te doen, om te zien welke stijl de klant heeft en hoe je dat vertaalt naar een online presentatie.