Fotografie

Tegenwoordig bestaat de wereld uit meer beeld dan ooit. Beeld is belangrijk geworden voor ons als mensen, dus ook voor organisaties. Wij helpen ondernemers, bedrijven en organisaties om hun verhaal te vertellen. Door de juiste foto's is het mogelijk om meer te laten zien over jezelf.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00039

Bedrijfsfotografie

Websitefotografie

Bij een prikkelende website hoort passend beeld. Je klanten verwachten een sprekende indruk van je organisatie en product. Door bedrijfsfotografie laat je zien hoe je werkt en bied je zo een stukje transparantie. Laat bijvoorbeeld impressiefoto’s van je werk, actiefoto’s of teamfoto’s maken.

Beeldbank

Voor je sociale media en andere uitingen wil je de keuze hebben uit foto’s die aansluiten op je boodschap. Gebruik van je eigen fotografie is krachtig. Wij leggen een gepersonaliseerde beeldbank voor je aan: een database vol foto’s die je op je website, social media en in andere uitingen kunt gebruiken.

Reportages

Bij goede verhalen horen goede beelden. Of je nu bezig bent met het optimaliseren van je SEO door contentontwikkeling of dat je bezig bent met nieuwe folders: beeld ondersteunt jouw boodschap. Wij bieden fotografie voor magazines, drukwerk, online content of je nieuwe online campagne.

Portretfotografie

Wij merken dat klanten graag de personen achter een organisatie zien. Dat maakt je organisatie toegankelijk en betrouwbaar. Daarom bieden we portretfotografie aan zodat je een blik achter de schermen kunt geven op je website of op je sociale media. Denk dan aan portretfoto’s van jou of van je team.

Wat is mogelijk?

Eigenlijk alles! Foto's laten datgene wat jij doet tot leven komen voor jouw klanten. We leveren fotografie op maat zodat jij altijd in bezit bent van het perfecte plaatje. We zijn inzetbaar in de hele regio Utrecht, en daarbuiten.

Bij het maken van foto's moet je je vooral op je gemak voelen. Tijdens een fotoshoot gebruiken we daarom aanwijzingen en voorbeelden om te laten zien wat we voor ons zien. Verder zijn bij fotoshoots van teams of op de werkvloer juist de oprechte foto’s goud waard. Daarom geven we af en toe een pauze geven of een rustmomentje zonder aanwijzingen. Maar we houden onszelf juist op de achtergrond bij een waarheidsgetrouwe setting, zoals bij het maken van een beeldbank.

Het liefste fotograferen we met natuurlijk daglicht. We maken daarom geen gebruik van studio’s.

 • 1

  Intake

  We plannen een (telefonisch) gesprek vooraf om de afspraak en de opdracht door te spreken.

 • 2

  Fotoshoot op locatie

  Gemiddeld ontvang je 15-20 foto's per uur fotografie op locatie.

 • 3

  Nabewerking

  We doen bewerkingen in licht, contrast en optimalisering voor print en online.

 • 4

  Aanlevering

  We leveren binnen 14 dagen de JPEG-bestanden aan via WeTransfer.

Voorbeelden

Comunicazione-Fotografie-CTA

Samen shooten?

Foto's zijn belangrijk voor het vertellen van een verhaal, op een website, in een magazine of in je online campagne. Op een ontspannen manier samen shooten, dat lijkt me tof! Neem contact op voor meer informatie en tarieven.