Testimonials

Er is geen mooier compliment dan iemand te spreken die is doorverwezen na een positieve ervaring van een bestaande klant.

Hieronder staan een aantal testimonials van onze klanten, maar eigenlijk zou het niet uit moeten maken welke klant je van ons spreekt.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00056

Dit zeggen onze klanten:

UITSTEKEND
11 recensies op
Stichting Encour
Stichting Encour
25/10/2022
Ronald-Jan heeft ons professioneel geholpen door ons goed te begeleiden, en te informeren en zijn afspraken altijd na te komen. Wat voor ons erg positief is, is dat Comunicazione een tarief heeft voor NGO. Hierdoor was het voor ons haalbaar om Comunicazione in te schakelen voor het bouwen van onze website.
Ellen Woudstra
Ellen Woudstra
06/10/2022
Voor tuinvereniging Langs de Akker in Amstelveen heeft Comunicazione een nieuwe website met logo ontworpen én gebouwd, naar volle tevredenheid. Wij hebben Comunicazione ervaren als betrouwbaar, klantgericht, meedenkend, en snel schakelend als nodig.
marga strubbe
marga strubbe
26/07/2022
Met veel plezier samengewerkt aan de nieuwe website van BVL, praktisch en met een vlotte oplevering.
Hartger Wassink
Hartger Wassink
06/05/2022
Doet z'n naam eer aan: prima communicatie, zowel naar de klant als de buitenwereld. Erg fijn geholpen.
Communicatie Netherlands
Communicatie Netherlands
18/01/2022
In een goede samenwerking en met een duidelijke planning konden we met Ronald-Jan in korte tijd een nieuwe website realiseren. De website is gebruikersvriendelijk. We zijn er blij mee en gaan er veel gebruik van maken!
Kaart Kunst
Kaart Kunst
05/10/2021
Comunicazione heeft ons super goed geholpen bij het opzetten van onze website kaartkunst.nl. Ronald-Jan was altijd bereikbaar voor vragen of uitleg, en dat is hij nu nog steeds. Heel fijn om zo snel te kunnen schakelen. We zijn heel blij met de website.
Miriam Poldervaart
Miriam Poldervaart
15/09/2021
Heel tevreden met mijn website, ze hebben al mijn wensen tot een prachtig website gemaakt daarnaast hebben ze ook mooie foto's gemaakt en teksten schreven. Ze zijn erg meedenkt en hebben leuke ideeën! bedankt Ronald-Jan en Roëlle
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
10/08/2021
Comunicazione heeft voor Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart in Woerden een nieuwe Website gemaakt, teksten geschreven én een nieuw logo ontworpen. Het is prachtig geworden. Betrokkenheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en enthousiasme zijn woorden die passen bij Comunicazione.
Edwin Langhorst
Edwin Langhorst
09/08/2021
Website nodig, dan ben je bij Comuniczione aan het juiste adres. Professioneel en persoonlijk.
Stefan Poldervaart
Stefan Poldervaart
24/01/2020
Comunicazione heeft voor mij mijn nieuwe website gemaakt hethoutdeel.nl. Geweldig hoe ze meedenken en hoe snel ze mijn nieuwe website hebben gelanceerd.
lucre

Lucré de Man-van Putten

Mijn verzoek voor het opzetten van mijn nieuwe website (Value for Kids) heeft Comunicazione op een adequate en professionele wijze opgepakt en uitgewerkt. De samenwerking was plezierig, de wensen en ideeën werden op een goede manier meegenomen en doorgevoerd. Onder grote dank heb ik nu een mooie website met een uitstraling die past bij de inhoud.

edwin-langhorst

Edwin Langhorst

Ronald-Jan heeft mij geweldig geholpen in het realiseren van een professionele website. Ronald-Jan is een zeer plezierig persoon om mee te werken. Vol met ideeën, zeer bedreven in zijn vak en heel vlot in de realisatie.
Het opzetten van een website was voor mij, als startende zelfstandig ondernemer, een geheel nieuwe ervaring. Waar moet je beginnen? Wat wil ik vertellen? Met Ronald-Jan is het een plezier geweest om aan de website te werken. Het resultaat met alle functionaliteiten mag er zijn. Dank je wel Ronald-Jan, graag beveel ik je aan!

wilco-van-den-heuvel

Wilco van den Heuvel

Ronald-Jan heeft ons steeds zeer vlot en adequaat geholpen. Prettige, duidelijke communicatie, en een mooi resultaat voor een scherpe prijs.

arco-de-leede

Arco de Leede

Ronald-Jan heeft met veel inzet en motivatie gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website. Hij is creatief in het bedenken van slimme oplossingen die passend zijn voor de stijl en onze boodschap. Bedankt! Ik kan je bij iedereen van harte aanbevelen!

marja-brak

Marja Brak

Jij werkt dag-en-nacht en supersnel! Ik vind het een prettige site geworden, waarop bezoekers naar mijn idee snel kunnen vinden wat ze zoeken. En je snapt ook alles meteen. Complimenten!

aaltje-visscher

Aaltje Visscher

Tot in detail hebben Ronald-Jan en Roëlle zich ingezet om aan mijn wensen te voldoen. De samenwerking verliep ongedwongen en ze dachten proactief mee. Ik ben tevreden over het geheel van mijn website en krijg regelmatig positieve reacties. Hartelijk dank!

annemarie-geersing

Annemarie Geersing

Ronald-Jan heeft voor mijn atelier een bijzonder treffend logo ontworpen. Ik had een idee en hij heeft daar een geweldige vertaling van gemaakt! Ik ben er enorm blij mee!

leen-walraven

Leen Walraven

Ik ben zeer content met het geheel. Ik ken geen andere site die ik zo aantrekkelijk en goed bij mij(n praktijk) passend vind als deze. En daar heb jij een cruciale rol in gespeeld!

Sittard-Schilder-14

Lidia Bernaert

Roëlle heeft tijdens de zomer van 2017 voor Faber een eigen foto database aangelegd. Ik heb haar daarbij leren kennen als iemand die goed zelfstandig kan werken en vol enthousiasme en passie met fotografie bezig is. De briefing was eenvoudig…wij willen graag foto’s van onze vakmensen, gereedschap en vestigingen, zodat wij voor op onze sociale media meer beschikking hebben over eigen beeldmateriaal. Roëlle heeft de vrijheid gekregen naar eigen inzicht hiermee aan de slag te gaan. Dat is gelukt, we hebben nu een ruim en gevarieerd assortiment foto’s waarvan de kwaliteit super is

nienke-sinninghe

Nienke Sinninghe

Ronald-Jan heeft mij goed geholpen om een stijlvolle website te maken waarin al mijn wensen verwerkt zijn. Dankzij het meedenken, de creatieve ideeën en de prettige communicatie onderling is de website erg mooi en persoonlijk geworden!