Testimonials

Er is geen mooier compliment dan iemand te spreken die is doorverwezen na een positieve ervaring van een bestaande klant.

Hieronder staan een aantal testimonials van onze klanten, maar eigenlijk zou het niet uit moeten maken welke klant je van ons spreekt.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00056

Dit zeggen onze klanten:

UITSTEKEND
9 recensies op
marga strubbe
marga strubbe
26/07/2022
Met veel plezier samengewerkt aan de nieuwe website van BVL, praktisch en met een vlotte oplevering.
Lees verder
Hartger Wassink
Hartger Wassink
06/05/2022
Doet z'n naam eer aan: prima communicatie, zowel naar de klant als de buitenwereld. Erg fijn geholpen.
Lees verder
Communicatie Netherlands
Communicatie Netherlands
18/01/2022
In een goede samenwerking en met een duidelijke planning konden we met Ronald-Jan in korte tijd een nieuwe website realiseren. De website is gebruikersvriendelijk. We zijn er blij mee en gaan er veel gebruik van maken!
Lees verder
Kaart Kunst
Kaart Kunst
05/10/2021
Comunicazione heeft ons super goed geholpen bij het opzetten van onze website kaartkunst.nl. Ronald-Jan was altijd bereikbaar voor vragen of uitleg, en dat is hij nu nog steeds. Heel fijn om zo snel te kunnen schakelen. We zijn heel blij met de website.
Lees verder
Miriam Poldervaart
Miriam Poldervaart
15/09/2021
Heel tevreden met mijn website, ze hebben al mijn wensen tot een prachtig website gemaakt daarnaast hebben ze ook mooie foto's gemaakt en teksten schreven. Ze zijn erg meedenkt en hebben leuke ideeën! bedankt Ronald-Jan en Roëlle
Lees verder
Jacqueline van Leeuwen
Jacqueline van Leeuwen
10/08/2021
Comunicazione heeft voor Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart in Woerden een nieuwe Website gemaakt, teksten geschreven én een nieuw logo ontworpen. Het is prachtig geworden. Betrokkenheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en enthousiasme zijn woorden die passen bij Comunicazione.
Lees verder
Edwin Langhorst
Edwin Langhorst
09/08/2021
Website nodig, dan ben je bij Comuniczione aan het juiste adres. Professioneel en persoonlijk.
Lees verder
Stefan Poldervaart
Stefan Poldervaart
24/01/2020
Comunicazione heeft voor mij mijn nieuwe website gemaakt hethoutdeel.nl. Geweldig hoe ze meedenken en hoe snel ze mijn nieuwe website hebben gelanceerd.
Lees verder
Ruben Hadders
Ruben Hadders
02/02/2019
Toegankelijk en betrouwbaar, een echte WordPress specialist!
Lees verder
Sittard-Schilder-14

Lidia Bernaert

Roëlle heeft tijdens de zomer van 2017 voor Faber een eigen foto database aangelegd. Ik heb haar daarbij leren kennen als iemand die goed zelfstandig kan werken en vol enthousiasme en passie met fotografie bezig is. De briefing was eenvoudig…wij willen graag foto’s van onze vakmensen, gereedschap en vestigingen, zodat wij voor op onze sociale media meer beschikking hebben over eigen beeldmateriaal. Roëlle heeft de vrijheid gekregen naar eigen inzicht hiermee aan de slag te gaan. Dat is gelukt, we hebben nu een ruim en gevarieerd assortiment foto’s waarvan de kwaliteit super is

marja-brak

Marja Brak

Jij werkt dag-en-nacht en supersnel! Ik vind het een prettige site geworden, waarop bezoekers naar mijn idee snel kunnen vinden wat ze zoeken. En je snapt ook alles meteen. Complimenten!

esther-adams

Esther Adams

Ronald-Jan picked up our slow-moving web project and ran with it to completion. We were working remotely - he in Holland and me in Australia - but this wasn't a barrier. I would open my inbox at 9am to a detailed and clear update of the work he'd completed overnight, always addressing each of my comments and requests thoughtfully and thoroughly. Ronald-Jan was always highly responsive and creative in problem solving. He came up with some great ideas but also helped me to keep things simple. Our board and constituency are delighted with our very clear, visually dynamic and easy-to-use website. I gladly recommend Ronald-Jan as a WordPress designer. He is also great FUN to work with!

annemarie-geersing

Annemarie Geersing

Ronald-Jan heeft voor mijn atelier een bijzonder treffend logo ontworpen. Ik had een idee en hij heeft daar een geweldige vertaling van gemaakt! Ik ben er enorm blij mee!

wilco-van-den-heuvel

Wilco van den Heuvel

Ronald-Jan heeft ons steeds zeer vlot en adequaat geholpen. Prettige, duidelijke communicatie, en een mooi resultaat voor een scherpe prijs.

aaltje-visscher

Aaltje Visscher

Tot in detail hebben Ronald-Jan en Roëlle zich ingezet om aan mijn wensen te voldoen. De samenwerking verliep ongedwongen en ze dachten proactief mee. Ik ben tevreden over het geheel van mijn website en krijg regelmatig positieve reacties. Hartelijk dank!

Familie-fotoshoot-van-Vianen-4

Fam. van Vianen

Roëlle is een hele fijne fotograaf, die goed inzicht heeft in hoe foto’s het beste gemaakt kunnen worden. Ze staat ook open voor input en denkt graag mee om tot het leukste resultaat te komen. Ze is sociaal en weet ook heel goed om te gaan met kleine kinderen om deze leuk op de foto te krijgen. Wij zijn heel blij met onze foto’s!

edwin-langhorst

Edwin Langhorst

Ronald-Jan heeft mij geweldig geholpen in het realiseren van een professionele website. Ronald-Jan is een zeer plezierig persoon om mee te werken. Vol met ideeën, zeer bedreven in zijn vak en heel vlot in de realisatie.
Het opzetten van een website was voor mij, als startende zelfstandig ondernemer, een geheel nieuwe ervaring. Waar moet je beginnen? Wat wil ik vertellen? Met Ronald-Jan is het een plezier geweest om aan de website te werken. Het resultaat met alle functionaliteiten mag er zijn. Dank je wel Ronald-Jan, graag beveel ik je aan!

bernhard

Bernhard Vreugdenhil

Roëlle is betrokken, werkt snel en levert maatwerk. De website die ze gemaakt heeft werkt op alle fronten zoals gewenst. Is er onverwachts toch een mankement, dan is dat binnen een dag opgelost. Enorm tevreden over haar werk!

leen-walraven

Leen Walraven

Ik ben zeer content met het geheel. Ik ken geen andere site die ik zo aantrekkelijk en goed bij mij(n praktijk) passend vind als deze. En daar heb jij een cruciale rol in gespeeld!