Website

Je website is je online visitekaartje waarmee je jezelf presenteert aan je doelgroep. Het is ook een belangrijke bron van inkomsten, waar offerteaanvragen, bestellingen of donaties binnenkomen.

Wij ontwikkelen kwalitatieve websites.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00014

Onze checklist voor een goede website

Kwalitatief

We gaan voor kwaliteit. We kiezen voor betrouwbare en snelle webhosting. Onze websites worden gebouwd met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Daarnaast gebruiken we alleen premium plugins van bewezen developers.

Mooie vormgeving

Met ons veelzijdige platform kunnen we elk design realiseren. We werken dus niet met standaard templates of logge thema's. Zo voorzien we je website van een uniek en eigentijds design. Elke website wordt met liefde en op maat gebouwd. Hierbij houden we rekening met je doelgroep.

Veilig en up to date

Met onze onderhoudsservice zorg je voor een veilige website met een langere levensduur. We houden je website up to date en zorgen voor automatische backups. Daarnaast maken we je website sneller door caching en compressie. En we voegen extra beveiliging toe om hackers buiten te houden.

Goed vindbaar

Onze websites worden standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook leveren we een premium SEO-plugin mee. Zodra de website live gaat, melden we hem bij Google aan. We adviseren je graag over wat jij zelf kunt doen om beter gevonden te worden. Bijvoorbeeld door te investeren in content.

Gebruiksvriendelijk

WordPress heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Maar wij gaan nog een stap verder, want content toevoegen of wijzigen moet zo simpel mogelijk zijn. We helpen je graag op weg door middel van een workshop. En je kunt altijd bij ons terecht als je (grotere) aanpassingen wilt laten doen.

Rapportage

Je wilt natuurlijk graag het resultaat zien van je inspanningen om meer mensen naar je website te trekken. Maandelijks ontvang je daarom van ons een rapportage waarin de belangrijkste statistieken op een rij zijn gezet. Uiteraard kun je ook dieper in alle data duiken door middel van Google Analytics.

Hoe wij werken

Om een goede website te kunnen bouwen, hebben we jou nodig. Jij weet wie je wilt bereiken en wat je wilt overbrengen. Wij hebben de kennis en ervaring om dit door te vertalen naar een website. Daarom zijn we op zoek naar een goede samenwerking.

Niets is voor ons belangrijker dan dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Bij het bouwen van de website vragen we daarom geregeld om feedback en kun je meekijken met de voortgang, zodat we zeker weten dat we op het goede spoor zitten.

comunicazione-website
 • 1

  Intake

  We plannen een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen op een rij zetten.

 • 2

  Offerte

  We stellen een offerte op. Hierin beschrijven we wat we precies gaan doen. Daarnaast krijg je een overzicht van alle kosten.

 • 3

  Concept

  We leveren een concept van de website bij je op waarop je feedback kunt geven.

 • 4

  Website live

  We ronden de website af en lopen onze checklist na. Als jij de website ook goedkeurt, kan deze live gezet worden.

Comunicazione-Website-CTA

Wil jij een goede website?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) website waarmee je contact kunt leggen met jouw doelgroep? Geef je interesse aan ons door, dan nemen we contact met je op om kennis te maken en de mogelijkheden door te spreken.