Over ons

Wij zijn twee enthousiaste freelancers die blij worden van online. Ronald-Jan is iets technischer, Roëlle wat meer gericht op creatieve content. Allebei zijn we één dag per week beschikbaar vanuit Comunicazione. Op de andere dagen zetten we ons in bij onze vaste werkgevers. We helpen je graag vooruit en volgen boven alles onze eigen creatieve nieuwsgierigheid.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00005

Onze kernwaarden

Waardevol

Wij geloven in de waarde van onze producten en diensten. En dat we voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn. We dragen graag bij aan jouw doel. Of je nu bij een non-profitorganisatie werkt of lokale ondernemer bent.

Eerlijk

We zijn eerlijk. In hoe we te werk gaan. In de prijzen die we vragen. In onze communicatie en adviezen. We zijn oprecht geïnteresseerd om jou verder te helpen.

Betrokken

We zijn graag betrokken en willen onze klanten graag leren kennen. Daarom zoeken we naar persoonlijk contact en denken we graag met je mee.

Passie

We doen ons werk met passie. Gestart op een zolderkamer werkten we in de avonduren aan onze eerste opdrachten. Daarom zoeken we graag uit waar jij enthousiast van wordt. Wij geloven dat werken vanuit je passie het beste resultaat oplevert.

Intuïtief

We gaan op onze intuïtie af. Een combinatie van gezond verstand, gevoel en instinct. En dit vertalen we ook naar onze diensten. Een website van ons moet intuïtief werken. Voor de persoon die je website bezoekt. En voor jou als je aanpassingen door wilt voeren. Wat complex is maken wij eenvoudig en begrijpelijk.

Over Roëlle

Mijn persoonlijke ambitie is om mensen en organisaties tot hun recht te laten komen. Daarom vind ik het heel leuk om met startende ondernemers of gepassioneerde professionals te bouwen aan iets wat bijdraagt aan de wereld. Dit doe ik door de content van onze klanten te voorzien van goede beelden en passende teksten. Ik fotografeer en schrijf al sinds mijn tienerjaren. Voor Comunicazione ben ik vooral inzetbaar als fotograaf. Het is een leuke uitdaging om een commercieel concept uit te werken tot een beeldbank, of om de zakelijke portretten van een team te schieten. Of de juiste schrijfwijze van een klant te ontdekken en daarmee de boer op te gaan. Ik wil ook jou helpen om meer van jezelf of je bedrijf te laten zien. Met tekst en met beeld.

Fotoshoot_Comunicazione_MKF_00048_tr
Comunicazione-Ronald-Jan-2-crop

Over Ronald-Jan

Het is ontzettend leuk om een eigen bedrijf te runnen en klanten te ondersteunen op online gebied. De afwisseling is groot: soms zit je met een startende ondernemer om tafel die over zijn eigen bedrijf vertelt. Bij andere opdrachten heb je een online call met een non profitorganisatie aan de andere kant van de wereld. Compleet verschillende cases, maar met dezelfde uitdaging om hun verhaal zo goed mogelijk naar online te vertalen.

Tijdens mijn communicatiestudie ben ik gestart met Comunicazione en sinds 2011 ontwikkel ik professionele websites voor klanten. Binnen de WordPress-community volg ik de laatste ontwikkelingen op de voet. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan, ook buiten Comunicazione. Niet alleen op het gebied van websites, maar ook binnen de online marketing.

Verder houd ik van films en muziek en ben ik een fervent fan van Italië. Comunicazione is dan ook de Italiaanse vertaling van communicatie.